teisipäev, 16. november 2004

Remont

Lõpuks. Nüd on siis 10 aastat kestnud moosimine lõpuks viljakandnud. (mingid Vilja-kandmise võistlused nähtavasti) Et köögiremont käib täie hooga. St. et kõik kohad on tolmu täis, seinad on nagu ussidest (või siis koidest) ära aetud, vesi on kinnikeeratud (õnneks ainult köögis) aga muidu on vaikus..... St remondimehi justkui pole näha kuskilt otsast ;)

Igal õhtul tõstetakse söögilaud kööki sisse, et oleks mugavam süüa ja hommikul peale hommikusööki uuesti tuppa tagasi. Et ette ei jääks. Kui remondimehed tulema peaksid kogemata. Aga nemad on meil Tartust ja iga päev nägu ei näita. Eile näiteks ei olnud neist päev otsa ei kippu ega kõppu kuulda. Aga pühapäeval see-eest tehti elektritöid ja torumehed lõhkusid veetoru ära. Sest nad arvasid, et põranda seest tulev tsentraaltoru on see, mis kööki läheb ja tuleb ümber suunata. Ja no lõikasid siis pooleks. Alumine naaber oli nagu kõpsti! kohal, et 'mulle tilgub vesi kaela, lõpetage kohe ära!'. No lõpetasid siis. Ja köögi solgitoru oli nii umbes, et tea kuidas sealt üldse vesi ära voolas. Ja üleüldse pidi vesi vastumäge ära voolama (ime siis,e t muudkui umbes ja umbes). Ja vannitoa kranikausi äravoolutorul oli ka auk sees, suure solgipüstiku juures. Ja meie imestasime (umb. 10 aastat tagasi, või no 15) et miks vannialune kogu aeg märg on ;)

Niih.. vist sai kõik .... Igatahes - sõjaseisukord. Kodus olla ei taha, parema meelega ööbiks kah tööl, aga nälg kipub majja niimoodi :(

Kommentaare ei ole: