kolmapäev, 13. oktoober 2004

Jõulud südames :)

Eile käisin ringi nagu jõuluvana. Kõigepealt käisin Tartu maanteel lastejopede poes ja ostsin pisi-Liisile talveks paksud kilepüksid ja oma piigale sele sallija krae hübriidi, mis ilusti kurgu soojas hoiab. otse loomulikult lõin omal käe poolvigaseks, kui trammist maha ronisin, eksju, see nagu kuuluks asja juurde kuidagi. Ja siis käisin ostsin lilli. No oli selline lilleostmise tuju peal. Sealt, Vabaduse väljakult, Jaani kiriku taga. Seal üks väheseid kohalike lillede müüjate kantse veel. Tädil oli päris hea meel, et pea 100.- eet talt krüsanteeme ära võtsin. Ja siis trolli peale. See aga oli pilgeni rahvast täis, et pole omal kuskilt kinnigi hoida, aga pikali kukkumiseks on ruumi rohkem kui küll.

Üks armas tädi pakkus, et pange kott minu sülle (käekott+pükstekott+veel mingi kila-kola :) ), aga ma olin kade ja umbusklik, ainult lilli usaldasin käest ära anda:p

Nii me siis loksusime Mustamäeni. Kui maha läksin andsin ühe lille talle ära. Et nagu tänutäheks või nii. Pealegi olid ilusad lilled, tundku teised ka rõõmu pisut :)

Ja lasteaias sai kasvataja teise lille omale. Et tal ka rõõmsam tuju oleks :)

Ja nüüd istun kodus ja laulan: On laual mul punaõites kolm roosi
Kuigi roose ei ole, on krüsanteemid ja punased nad ka ei ole - üks kollakasvalge, üks tumepunane ja üks kirju :)

Kommentaare ei ole: