teisipäev, 19. oktoober 2004

Ettepanek

Et võiks hakata kiiruse ületajaid ja muidu 'nõelujaid' 'karistuskes' trammiparki tööle suunama. Et las litsuvad trammi'roolis' olles gaasi ja kõik on rahul - saavad segamatult 'gaasitada' ja kliendid (s.o. trammireisijad) on õnnelikud, et trammid lõpuks ometi normaalse tempoga sõidavad.

Eile jäin 12 bussist selle pärast maha, et trammijuht tegeles trammi'roolis' ei-tea-millega. Igatahes mitte sõitmisega. Et tramm uinus nii aegamööda et sure ära sinna. Trammi siis. Ma olen näinud, et tehakse maniküüri, tehakse meiki, tehakse soengut. Tõenäoliselt teeb mõni pediküüri ka. Kuulujutud käivad 'intimtegevusest' trammi'roolis'. Aga vot sellised kõvad mehed omale sellist tegevust juba ei lubaks!! Nemad on karmid kujud ja harjunud kihutama!!

Tegelikult on trollijuhid täpselt sama uimased. Ja mõned loksutavad sealjuures veel nii, et sisikond vahus pärast ja ei mahu oma loomulikku kohta ära. *shrug*

Aga huvitavaim leid trollis oli majapidamisgaasi balloon juhikabiinis. Tea kas tal on seal väike priimus mille peal omale kuuma kohvi teha, et mitte magama jääda poole liini peal??

Kommentaare ei ole: