esmaspäev, 6. september 2004

Terror, küünlad aknal ja pisarad kukuvad (Perekooli foorum TM)

Et siis järjekordselt ....

Minul tekkis kogu kohutava (TM) looga seoses rida küsimusi:

1. Kas siis 'terroristid' tõesti ei ole veel aru saanud, et Vene vägede jaoks on inimelu -24 yhikulise väärtusega. St peasi, et 'terroristid' surnud, kui palju süütuid kannatab pole üldse oluline (keda see 10tuhat afgaani ikka kotib).

2. kuidas saadi teada 'terroristide' rahvused? Kujutan ette, et iga inimene, kes tahab kuskil mingit terroriakti korda saata laseb oma rahvuse omale kaenlaalla tätoveerida, et FSB saaks pärast öelda, et mis rahvusest see nahatükk oli?? Või oli sündmuste käik hoopis selline:
-Terrorist oled??
-EI!
-Valetad, raisk! (Põmm!)
-Mis rahvusest oled?
-Grusiin!
-Valetad raisk, araablane oled! (Põmm!)
-Kus sa elad?
-Lomonossovi 17-29
- Valetad raisk, niikuinii oled Bakuust!! (Põmm!)
jne

3. Miks räägitakse kogu aeg 'tshetsheeni terroristides'. Kui ma oleks Föderaalse Sala Bolitsei (FSB) päälik, siis ma peaks küll isiklikuks solvanguks väidet, et FSB kui selline ei tuleks selliste operatsioonide korraldamisega toime. Liiati veel nii, et süü aetakse kellegi teise kraesse. Ja kuidas muidu teatakse nii täpselt kõigi terroristide rahvusi (vaat et nimesidki!), kui neid töölepingus kirjas ei ole!?

Ühesõnaga, tõe nede terrorisündmuste kohta (kus tõeliselt terroristlikult tegutsesid küll ainult vene väed, kes lihtsalt tapsid palju pantvange, kõik pantvangistajad ja mõned niisama pealtvaatajad) Saame teada ehk 100, võib olla ka 200 aasta pärast....

Kommentaare ei ole: