esmaspäev, 6. september 2004

Mõtted, mõtted, mõtted.....

Ma vist ikkagi võlgnen väikese (lühema või pikema, peaasi, etväike) selgituse oma seisukoha kohta.

"Kas sind häiriks, kui sinusse (kui naisesse) kui seksobjekti suhtutakse?"
St minu seisukoht (vabandan kõigi paadunud feministide ees, kui minu seisukoht nendeomaga ei ühti) oli, et naised selleks ilma loodud ongi, et mehed nendega seksida saaks.

Naine on õige naine ainult siis, kui ta on koos mehega, muidu on ta poolik, kui sa nüüd aru saad mida ma täpsemalt mõtlen. Samamoodi on mees üksinda poolik. Samamoodi on keha ilma käteta või peata või jalgadeta poolik.

Meestele üldiselt meeldivad naised, kes on ilusad (see on kangesti subjektiivne), targad ja pisut vähem haritud, kui nad ise (et saaks ikka hiilata teadmistega tasemel kui pikk ikkagi oli Peeter Suur ja kes algatas Põhjasõja). Et väga hea haridusega naist vaadatakse miskipärast nagu ..... tsirkusehobust - tore on, aga omale küll sellist koju ei tahaks, hakkab veel trikka tegema. Meestele meeldivad ilusad naised, välimuselt ilusad - nendega saab sõprade ees uhkeldada, nagu .... ütleme näiteks nagu autode, arvutite, jahtlaevade jm. sellise kolaga. Meestele meeldivad arusaajad, st. targad naised, kes ei tõsta meeletut kisa iga apsu peale. Et kui juhtub et kogemata mõne võõra tibiga voodi pugenud või lihtsalt pole olnud viitsimist koju tulla peale tööd või raha kõik maha joonud. Aga eelkõige peab iga naine, kellega vähegi läbikäiakse ja keda ka oma tuttavate seltskonda viiakse ikkagi nö. pandav olema. Kuidas sa saad tunnistada, et sul on üks tuttav naisterahvas, kes ei ole pandav. Kellest sa ka oma kõige hullemates palavikupainajates ei kujutata ette, et sa võiksid temaga voodit jagada, seksida.

Muidugi mind häiriks see, kui minu parim(ad) sõbr(ad) minus ainult, st. AINULT seksobjekti näeks(id). Aga, ma kordan, naised kui 'olevused' on ju selleks et mehed nendega seksiksid. St karjäär ja töö ja lapsed ja oma arvamus jne on ju kõik toredad asjad, aga kui inimene ei rahulda oma 'ürgseid vajadusi' siis .... Olgem ausad - ta pole enam päris inimene või nii. Sama moodi oleks hea küsimus, et kas mehed solvuksid, kui naised neis ainult seksobjekti näeksid??? Mehed on ju sama moodi 'naiste vajaduste rahuldamiseks' ilma loodud....

Ok, segane jutt tuli. Kunagi ehk suudan selle vähe selgemalt lahti seletada, et mida ma selle jutuga siin mõtlen/mõtlesin.

Kommentaare ei ole: