esmaspäev, 6. september 2004

Nädalavahetus

Niisiis, et kõik ausalt ära rääkida, tuleb päris alusest peale hakata.
1. tekkis tööl probleem nädal enne augusti lõppu, et ülemus peab Sloveeniasse sõitma, aga oleks vaja Ülenurme näitusel karikad üle anda. KEs annab?? See ei olegi nii oluline, kes siis andis või ei andnud. Oluline on hoopis see, et kui Ülenurme üritus on 2-6 Sept. Siis Luigel on alati samal ajal samalaadne üritus. Seega olid plaanid selged ja sihid kõverad, nagu öeldakse. Rääkisin siis veel kodus emaga asja läbi, et läheks laupäeval ja et kohe autoga, et ei pea siis bussiühendusele lootma jääda (see võib teinekord igavesi vimkasid visata, see bussiühendus) ja tema vastu, et 'jajahh, ainult et bensukast tuleb siis läbi käia'. OK
2. Laupäevahommikul selgus, et nemad ikkagi lähevad panka isaga, mitte Luigele (Eesti Panga lahtiste uste päev vms) ja nii läksime ikkagi bussiga. (PS. Buss mööda viljandi maanteed väljub kell 10.30. Balti jaama bussipargist, 3. posti alt.) Ja nii me siis läksime.

Näitus oli kehvem kui eelmine asata, laat oli väiksem kui eelmisel aastal, Eesti oma hobusetõuge ei eksponeeritud, poniga sõita sai, värskeltlüpstud piima pakuti paadunud linnalastele (Poepiim on ikka parem! teatas mu kallis tütreke, kui oli 'lehmapiima' maitsnud) ja siis ploome sai osta ja õhupalle ja maasikaid ja suitsupekki ja põdravorsti ja tuulehaugi. Ühesõnaga - päev oli ilus ent kurnav.

Läbi sombuse linna bussi peale vantsides homikul 'püüdsin' antit kah Luigele 'meelitada'. ('Kuule, pilves on, sa nikuinii ei hüppa pilvedega, tule kah Luigele!') A ta arvas (miskipärast ma olin surmkindel et teda see üritus apsaluutselt ei koti, eriti veel mingite jõnglastega koos ja nii kaugel) et üritab pärastpoole ikkagi Ämarisse kobistada ja - voilé - ilm läkski ilusaks ja selgeks, niie t me piigaga saime oma vattisid kotis kaasa tassida (st. mina tassisin, tema ei tassinud isegi oma õhupalle mitte!) nii et nahk märg. Ja tema päev läks samuti korda. Selle üle on jällegist minul ainult hea meel :)

Nii et - kena lennuuilma teilegi :)

Kommentaare ei ole: