kolmapäev, 13. september 2006

Mida see mulle annab??

Banaalne küsimus, eks. Aga vaadake ise:
http://www.enkool.ee/
http://www.lastesport.ee/
St. on tehtud väga tore ja ja asjalik kodulehekülg..... kus pole grammivõrragi infot üleval! Lastespordi kodukalt võib jäädagi otsima, et MIS SEE ON, eriti kui oled korjanud lehe aadressi kuskilt lasteaia seinalt, et järgi vaadata, kas seal on midagi millega oma laps võiks tegeleda. Erki Noole Kergejõustikukooliga sama lugu - üldist infot pole olemaski. Aga selle eest on vähemalt tunniplaan olemas. Ilma selgitusega mida tunniplaanis nimetatud treenerid lastele õpetavad, millega tundides tegeletakse.

Kohati tuleb ahastus peale, ausalt. Ntks. Nõmme Spordiklubil on küll ilus avaleht kodulehele - võimalikult kirju, et ei teaks, kust midagi üles leiab - aga linkide alt avanema pidav tekst on puudu, ainult lause, et küll ta kunagi ühel heal päeval valmis saab, eks te helistage meile. No milleks sellist asja siis teha, kui infot üles ei viitsi/saa panna. Milleks kodulehekülg, kust ei saa kätte esmast informatsiooni selle kohta, millest jutt käib?!

Vanasti ma ei saanud aru, et mis nad kõiko ma blogides virisevad kehvade kodulehtede pärast, aga kui ise portsu otsa satud, on ikka pilt selge;)

Kommentaare ei ole: