teisipäev, 23. mai 2006

Aeg

Tegelikult on nii, et igasuguste muude intiimsete isikuandmete hulka on käesolevaga arvatud ka kellaaeg. Et ei ole siin midagi, et muudkui vaatad oma mobiilipealt mis kell on. See on ilmne (põhiseaduslike inim)õiguste eiramine! Kellaaja vaatamiseks on käekell, või arvutikell. Telefonid, sh. mobiil telefonid, on ikkagi ainult helistamiseks.

Ja nii ongi, et mu kell näitas vapralt kellaaega 9:14. Kolm (3!!) tundi järjest. Sellele järgnes kellaeg 12:17, 50 minutit järjest. Samas kui minna menüüst kellaaega sättima, on seal 'ajamärkimise' sektsioonis õige aeg kirjas.

Mu vaene vana, aastaid ausalt (või siis natuke vähem ausalt) teeninud telefon vist tahab pensionile minna. Ja minul, laristaja nagu ma olen, ei ole raha, et uus, noorem ja värskem 'toru' omale hankida. Et millega saaks pilti teha, telekat vaadata, mis keedaks ja kooks ja küpsetaks ja klopiks hommikul padjad ka voodis kohevamaks.

Kurp!

Lisa: Nojahh. Moblakell näitab kangekaelselt seda aega, mida ta näitama on panud: kui 15:25, siis 15:25 see ka olgu, mitte et ntks 15:39 või midagi muud muutuvat ;)

Kommentaare ei ole: