kolmapäev, 6. aprill 2005

Denveri katastroof

Nojahh. Järjekordne 'katastroofifilm' golliVuudskist'. Kes vaatas teab, kes ei vaadanud ... ei kaotanud ka midagi. Film mis tekitas suure kastunde asemel küsimuse, et 'kas ka 21. sajandil on ilmas nii palju nii lolle inimesi, või on ainult rezhissöör loll'.

Olgu, salakaubavedu keemiarongis. Olgu pealegi, et salakaubaks on aatompomm. Kõike võib ette tulla. Aga edasi algavad agad.
Kas siis tõesti ronge enne teele lähetamist (plahvatusohtlik saadetis!) tehniliselt ei kontrollita, et kas kõik voolikud ikka on veel terved või ei??
Kas selline aine nagu 'raudnaatrium' on tõesti olemas??? Kuidas nad saavad raua ja naatriumi omavahel kokku hoidma üleüldse ja kuidas see neil vedelel kujul õnnestub??? (tavalise toatemperatuuri juures!)
Kas siis keegi filmis selle peale ei võinud tulla,e t 'aga lükkaks selle aatompommikese peaaegu seisvast rongist lihtsalt välja ja siis teeme kahjutuks??? Muidugi oleks sel juhul jäänud ära umbes pool filmist. See põnevam pool.
Ja kuidas selle tuumasaastega ikka on? Et noh tegelt kui see seal linna küljeall palhvatas (tuumapomm siis), et enamus kohalikke oleks pidanud kiirituse tagajärjel surema, mitte plahvatuse?
Ja kui pomm plahvatas, siis miks kukkusid kokku suured betoonmajad, aga betoontorudest laotud riidad jäid kõik püsti ja mitte kõssanudki selle lööklaine peale?

Jne jne. Uskuge inimesed, te ei kaotanud midagi selle filmi vaatamata jätmisega. Võitsite aga tubli 3 tundi rahulikku uneaega ;)

Kommentaare ei ole: