neljapäev, 18. november 2004

Elus on asju ....

.... mis mind:
1. kunagi ei häiri. Ntks. Vikerraadio muusikavalik (no ntks Ookert häirib:) )
2. mõnikord häirivad. St mõnikord häirib rohkem, halva tuju korral. Ntks hambapastane kraanikauss (et miks inimesed määrivad hambapesu sildi all kraanikausi hambapastaga kokku ja nii jätavadki)
3. millel ma mõnikord luban end häirida (kuigi nõme on see ju alati) Ntks. see kuue saja miljoni ja koolide remontimise afäär (vt. altpoolt).
4. alati häirivad.

Sinna viimasesse kategooriasse kuulub rida erinevaid, kuid alati isiklikult mõjuvaid asju. Ntks. see, kui keegi_kuskil leiab, et lund pole mõtet koristada (ei kõnniteedelt ega tänavatelt) sest see sulab varem või hiljem ise ära. Või siis see, kui külma ilmaga on bussis mingid erilised külmapuhurid käima pandud, nii et külma kringliks selle 15 minutiga, mis Mustamäelt Lasnamäele sõidetakse. Või siis see, et tipptunnil pannakse liinile lühike buss, et inimestel ikka võimalikult ebamugav sõita oleks. (Viimases variandis on kindla peale veel küte ka põhja keeratud, juhuks kui sul muidu palav ei peaks hakkama)

Ja siis kuulad kurtmist, kuidas talv saabus ootamatult (tervelt 5 cm lund sadas 8 tunni jooksul maha!!) ja et 'valesti valitud kiiruse tõttu' sõitsid autod teelt välja.

Kommentaare ei ole: