neljapäev, 9. september 2004

Asjad mis mind häirivad, kõigele vaatamata

Noh, ntks. see, kui bussipeatuses ronivad suitsetajad sinna katuse alla, eriti kui oled koos lapsega. Värskes õhus suitsetamine on tervislikum ja ei põhjusta nii palju pahameelt, ega ju!

Siis mind häirib see, et venelased bussis täiest kõrist oma voodiprobleeme arutavad ja kurdavad. mIs sest et venelased, aga vaikselt võiks ju ikkagi rääkida?!

Siis mind häirib, kui väikesed lapsed jaluli tooli peal kõõluvad, sest 'nad ju muidu ei näe aknast välja'. Huvitav, kuidas meie oleme beebist peale saanud hakkama nii, et toolid on ISTUMISEKS ja põrand on seismiseks, teised sellest aru ei saa?? Ja ärge tulge mulle rääkima, kuidas väljas pole üldse porine. Need pehmed istmed bussides võtavad nii erikuradihästi tolmu sisse, et pärast oleks sotsiaalne enesetapp heledate pükstega ringi käia. Veel hullem kui valgel miniseelikul sellised jalajäljed peal oleks.

Siis mind härib ka peale aastaid harjutamist see, et kui mulle mingi lible saadetakse neti kaudu asutusest, sisi on peamisteks vorminduselementideks tühikud ja lõiguvahetus-enterid. Ja mõnikord on Word nii osavalt ülekavaldatud, et pole ei otsa ega aru, mis seal tehtud on, sest miski väja ei tule.

AAAAAA.. Midagi 'sissevaatamieksperdile' ka.

Peale kõiki neid aastaid mind ikkagi häirib, kui hambaid pestes on osavalt pool vannituba hambapastaga kokku määritud. Tavaliselt ka puhastamata, muidu ei häiriks, ega ju.

Siis mind häirib veel see, et kisatakse hirmsa häälega 'tahan juua!' selle asemel, et tass kätte võtta ja jooma hakata. Sama pissimisega - selle asemel et pissile minna, hakatakse suure häälega nutma, et pissihäda on. :p Inimene võiks ju 3 aastaga midagi omandada omenese heaolu saavutamise vallas!!

PARANDUS:
See häirib ka, kui 'ei' öeldakse ise 'jaa' mõeldes ning vastupidi. Et kui kõht on tühi ja sult küsitakse, kas süüa tahad, siis vastad rõõmsalt EI ja pärast hakkad vinguma, et kõht on tühi ja süüa tahaks.... Soovitavalt siis, kui kõik söödav on otsa saanud. Me kõik teame, et 'tõeline naine' ei ütle iial JAA ja 'tõeline diplomaat' ei ütle iial EI, aga mingid pirid võiks siiski olla, eksol!!

Ma rohkem praegu ei kirjuta, et ehk jääb sul omalgi midagi teada saada ja avastada, et mis mind häirib ;o)

Kommentaare ei ole: