neljapäev, 22. juuli 2004

Kuul!! (aka 'cool' aga kes see suvel ikka koolist räägib :p)

- Kas sa ise saad kohale tuldud? Ma pean minema klienti rahuldama ja sealt siis otse...
- ????
- Noh, rahuldan kliendi ära ja ....
- Et siis niimoodi käitud, lihtsalt 'rahuldan ära' ja kõik?? Aga romantika, küünlavalgus ja lembelaulud????
- Ah ei ole minul igasugu jama jaoks aega!!
 
Okei. Kell 8 liikuma asudes avastasin, et aega on ainult tund ja pilet jäi tööjuurde. Egas midagi - pea ei jaga, jagab rahakott kõige paremini matsu ära. Hops taksosse ja kõigepealt tööjuurde, pilet põue ja Piritale punuma. Kusjuures takso-tädi oli esimest sõitu sel päeval ja sattusime nii jutuhoogu et oleks nii mõnestki teeotsast mööda põrutanud. jahusime maad ja ilmad kokku. Kohale jõudsin täpselt kontserdi alguseks.

Kõigepealt sokkis kod. Volmer midagi Haapsalu linnusest (ema küsis selle jutu peale, et kas ta oli PÄRIS täis või) aga see pidada norm olema. Sest Raplas oli ju mingi kamm Paidega, et ikkagi Eestimaa süda jne. Ja siis laulud. Laulud mis ei vanane iial ja millesse vist ka praegused lapsed kord 'sisse kasvavad'.

Ühesõnaga kontsert oli megahea. Nii SV kui ka D poole pealt. Ja rahvas laulis kaasa. No ütleme nii, et mina ei näinud oma ümbruses küll ühtki suud liikumas (enda omast ma lihtsalt teadsin et liigub :o)  ) aga kui Saadpalu rahvale 'sõna andis' oli ikka kuulda et lauldakse - järelikult kaifisid ka. Kuigi mõned olid küll nagu tükitööd tegemas, et nii populaarne ja pileteid raske saada, siis peab ju ikka kohale minema või nii. ;o(

- Noh kas said oma kliendi rahuldatud?
- Oo jaa, mis see siis ära ei ole, ta on kergesti rahulduv mul.

Noh selle repliigi peale paistis nii mõnigi kõõrdpilk möödujate hulgast. Tore kui inimesi jutuga lõbustada annab ;o)

Kommentaare ei ole: