kolmapäev, 22. november 2006

In Real Life is not money making people happy....*

Noh, lugesin "Eesti Naisest" ühte 'uurimuslugu' selle kohta, et mille järgi naised meest valivad. Et elukaasalaseks, kallimaks. Mind isilkikult jäi painama see koht, kus üks kena keskealine naisterahvas rääkis, et mees peab ikka naisest rohkem teenima, et muidu ei ole ikkagi kooelu õnnelik.

Mida siis on. Kes keda diskrimineerib, kas mehed naisi või naised mehi?? Et kuigi sama töö eest peab naine saama sama palju palka kui mees (ÕIGE, kahel käel poolt!!), peab mees kooselus siiski rohkem teenima kui naine. Kui nad õnnetuseks on mõlemad .... ütleme kokad, siis peab ikkagi mees rohkem palka saama, et pereelu õnnelikum oleks?!? (kuigi tööülesanded on samad ja naine peaks sama palju teenima kui meeski....)

Sellest tulebki meeste pidev stress. Et pidevalt on surve vanemate, naise, töökaaslaste, ühiskonna poolt, et mees peab palju teenima, mees peab pere ülalpidama. Ei pea ju! Meil on, vabandage väga, 21. sajand, muutunud soo- ja pererollid. Mees peab olema naisele mees, lastele isa, vanematele poeg. Mees peab olema abiks elus oma kallitele lähedastele. Mees ei pea selleks end surnuks töötama. Kuigi palju raha on hea, ei tee palju raha õnnelikuks!** Et seda ühiskonna 'mees peab pere ülalpidama' poliitikat järgides peaks siis naine loobuma paremast pakkumisest ainult pere kodurahu huvides, sest MEES PEAB ROHKEM TEENIMA!!

Andke andeks, aga ma olen ise korra enesevalitsuse kaotanud ja palunud meest, et 'palun ära sure veel ära, ma ei taha jälle üksi jääda....' Ei ole meeldiv selgusemoment, et 'rohkem teenima'='kiiremini hauda'. Nii et - naised, tulge mõistusele. Ennem elage üksi ja tegelege eneseteostusega kui et elate 'perekonnas' kus te seda teha ei saa, sest 'mees peab....'....
___________
*...but more money does!
** Õnnelikuks teeb 'naabrist rohkem raha, ma tean küll ;)

Kommentaare ei ole: