kolmapäev, 4. oktoober 2006

Kes keda ehk seiklused wc-s

Juhtus meil kord selline lugu tööl. Pidin koos ülemusega 'väljasõidule' minema hommikul ja tahtsin veel enne lahkumist wc-s ära käia, aga.... Nii nagu ma sinna sisse astusin, sama targalt põrkasin ka välja tagasi. Nimelt oli seal enne mind juba keegi käinud. Käinud end tühjendamas ja pidanud paljuks enda järelt kasida. Minu avameelse ja hääleka arvamuseavalduse peale oli 2 reaktsiooni:
1. pistis büroojuhataja (naisterahvas) pea uksevahelt välja, silmad punnis ja nägu punane, et tema polevat täna veel käinud
2. lükkus IT-poiste toa uks salakesi kinni. Et nagu nemad ei teaks asjast midagi.
OK. Mina kellegi s*tta kasima ei hakka, saan ka teisiti oma asjad korraldatud. Aga wc-seinale kleepisin suure sildi teadaandega, et meie majas on Wesi Closett mitte Wäli Cäimla ja paluks sellele vastavalt ka käituda. Järgmiseks hommikuks oli silt seinalt kadunud, wc korras. Kusjuures koristaja väitis, et tema ei olevat silti näinudki, mie naised silti ära ei võtnud ja koristamas ka ei käinud. Ja rohkem pole sellist jama enam toimunud. (Selle peale sülitan kolm korda üle vasaku õle, otse Surmale näkku, et ei toimuks ka!)

See selleks. Teaduslehes SLÕL oli pikk intervjuu Noorkuu (end. Rumala Noorkuu) esindajatega, kus kirjeldati umbes samalaadset fopaad esinemisel. Sellest tulenevalt minu tänane suure ringi küsimus:

KAS NOORTEL MEESTELE PÕHIMÕTTELISELT ÕPETATAKSEGI KODUS, ET WC-S EI TOHI VETT TÕMMATA, RÄÄKIMATA POTI SELLEKS ETTENÄHTUD HARJAGA PUHTAKS NÜHKIMISEST???? KAS NOORED MEHED OMA VANEMATEKODUS KA NIIMOODI KÄITUVAD VÕI LIHTSALT NAUDIVAD 'ANONÜÜMSUST', ET KES SEE VÄIKESES KOLLEKTIIVIS IKKA TEADA SAAB, ET JUST TEMA SEE OLI, KES TERVE ELAMISE TÄIS S*ITTUS, KUI KEEGI TEINE POLE VAHEPEAL WC-S KÄINUD????

Kommentaare ei ole: