esmaspäev, 2. jaanuar 2006

Rimi-hyper-kala-viirus

No et kõik algusest peale ilusasti ära rääkida, siis tuleb alustada algusest.
Neljapäeval võtsin omale päris vaba päeva. Kondasin ringi, käisin verd andmas ja poes. Mul nimelt ei ole tavaliselt aega poes käia.
Ok astusin Sõpruse hyperrimist läbi ja ostsin lõhefileed. Et noh, aint 100 krooni kilost ja... Pool sai kohe lõunaks tehtud ja teine pool külmkappi soola. OK. Piiga oksendas peale kalasöömist terve öö otsa pooletunniste vahedega. Emal-isal oli ka paha olnud. Minul ei suuremat häda midagi. Niisiis. Ema küll ütles, et ära seda parem söö,e t äkki ikka on kalaviirus a või ma siis nõu kuulan. Laupa õhtu sai seda sama kala ikak üksjagu söödud.
1. jaanuari hommikul selline ... paha olla, et karju appi. No ja mina tarkpea hakkasin ravima pohmakat (ikkagi pea pudel veini ja pool shampat hingeall!). Nii kaua ravisin, kuni päris halb hakkas. Siis jõudis kohale, et tegelt on kah 'viirus' kallal.
Täna õhtupoole hakakb juba inimese tunne peale tulema. Peale poolt pakki TUC-küpsiseid, sest saiakuivikuid Säästus ei müüdud.
Seega - ma pakun, et tegelt on Rimis täitsa korralik kaup, aga lihtsalt seekord tegin ise midagi valesti selle kalakesega, et asi nii pahasti lõppes. Aga teie ikkagi praadige kõik hoolega läbi, enne kui sööma hakkate!

Kommentaare ei ole: