reede, 2. detsember 2005

Kõigi maade....

feministid - ühinegem!!

Tegelikult on nii, et feminismil, ehk naisõiguslusel pole midagi viga. Viga ja halb maik (vähemalt minu jaoks) on nö. äärmus-feminismil. No nii nagu on äärmuslik natsionalism, äärmuslikud kristlased ja nii edasi.
Mis on feminismi mõte? Lihtsalt see, et naised võivad omale seada täpselt samu eesmärke kui mehedki. Olla president, väga hea näitleja, äris edukas, iseseisev ja sõltumatu, atraktiivne vastassoo suhtes jne. Ja seal juures jõuda täpselt sama hulga tööga täpselt sama kaugele, kui mees kes samade eesmärkide nimel rabeleb. Ning JÄÄDA sealjuures NAISEKS, mitte muutuda kesksooliseks olevuseks.
Selle viimase punkti kipuvad äärmus-feministid ära unustama. Et tegelikult on ikka loodus nii seadnud, et naine OLEKS ikka TÕEPOOLEST mehest erinev. Füüsilise ja psüühilise ehituse kohalt. Sama jabur kui nõuda, et mehed kohtleks naisi nagu .... teisi mehi (või sootuid olevusi), oleks nõuda, et ´KÕIK mehed hakkaksid sukki, tikk-kontsaga kingi ja miniseelikuid kandma ning tagatipuks veel sünnitama ja lapsi rinnaga toitma. No kuulge!
Naine on hea naine siis, kui ta on ilus ja räägib viisakalt (mitte ei ropenda nagu voorimees ja ei tatista nagu haige kaamel), Kui ta hoolitseb oma välimuse eest ja laseb mehel olla suur ja tugev. Mis ei tähenda et peaks ilmtingimata temaga voodisse ronima kohe, eksju;)
Aga samas mind häirib, kui 10 'voodirõõmu' teeb mehest kõva mehe, naisest aga 'odava lipaka' jne. St. stamparusaamad sellest, mis peaks normaalne olema. Kellegi arvates. Kellegi sellise, kes ise teeb hullemaidki asju, eks. Mind häirib, kui õlut reklaamitakse poolalasti naisekehaga - et jood end täis ja siis kõik naised jooksevad sul' järele???
No ilus naine on .... ilus, ma ei vaidle vastu. Aga mind häirib naise kui objekti pakkumine millegi muu pähe. Vot see on küll feminismi teema. Mitte see, et naisele ei või mantlit selga aidata, uksi avada ja naeratada.

Kõik feministid - ühinege äärmusfeministide vastu!

Kommentaare ei ole: