kolmapäev, 30. november 2005

Kalli R. Langi agitasiooni kohta

Noh, ma lehti pole lugenud, aint pealkirju. Et lgp. R. Lang tahab panna internetikohvikud trahvi maksma selle eest, et internetis on süüdimatud kommentaarid mõne asja v. inimese kohta. Eriti arvestades tõsiasja, et minuteada tubli kolmandik tööinimesi töötab riigiaparaadis ja seega on tõenäoliselt lõviosa kommentaaridest pärit riigitöötajatelt töö ajal ja mitte töötult prükkarilt internetikohvikust.

Mul on jõle hea lahendus, et kuidas asja piirata ja normaalsemaks saada. Et iga isik, kes tunneb end anonüümsete kommentaaride pärast solvatult, annetaks nii suure summa haridusfondi (kui veel ei ole siis loome, eks!), kui solvatuna ta end tunneb. Suhteliselt. Kui inime on valmis ikakgi terve kuupalga mängu panema, siis oli tõsine solvang, eks. Noh, niimoodi kogutud raha kulutataks selleks, et meid, täiskasvanuid koolitada - kombeõpetus, eetika, head tavad jne. JA koolidesse viia ka koolitus sisse samal teemal.

Et kui hr. Lang on kindel, et tema alluvad ei kommenterei internetis ja anonüümselt ja kedagi riivavalt, siis ok, olen nõus, et teeme trahvi. Tegelikult aga on kahju neist, kes ei tea, et nii pole ilus ja neile tuleb seda öelda, kasvõi nii, et veri väljas, aga öelda.

Kommentaare ei ole: