kolmapäev, 9. november 2005

Autobussid Vilde tee ja Sõpruse pst. ristis

Oeh. Õnnetus oli tegelikult paha-paha, aga noh.... Kuskil ma olen ka varem öelnud, et on kangesti selline mulje jäänud, et ajakirjanikuks pürgija peab kõigepealt tõestama oma täielikku rumalust, võhiklikkust kõigil võimalikel aladel (peale kirjutamise ehk) ja/või õppimisvõimetust.

Niisiis. Selle õnnetuse kajastamine oli järjekordne tõestus sellele teooriale. Niisiis - SLÕL kajastas seda teemat väga .... toredasti, ma ütleks. Küllap olid nad artikli juurde liiklusskeemi Ojalt tellinud?? Ei ole olemas sellist kohta, nagu nende liiklusskeemikese peal kirjas on!. Kahjuks internetis seda skeemi ei ole. Mõni tehnikainimene võiks selle skeemi ajalehest skaneerida, see lihtsalt oli nii hea, et väärib ülesriputamist.

Põmst oli skeem selline, et tavaline kaherealine sõidutee, kus kummaski suunas 1 sõidurada, nimeks Sõpruse pst, ristus teise, pisut kitsama aga muidu samasuguse teega, nimeks Vilde tee. Kusjuures peale ristmikku jätkus Vilde tee sinna... Kiirabihaigla ja hotell Hermes'e poole. Ja reguleeritud ainult ühe õnnetu 'anna teed' märgiga. Tore! Ma elan siis Vilde teel, eks, kui ajakirjandust uskuda?!

Kommentaare ei ole: