kolmapäev, 9. märts 2005

Talv

Väljas talv ja tore jää
Suusatada ülihää!
Radi-nii ja radi-naa
Radi-ridi-radi rall-lall-laa!!

Niisiis. Üle 5 (või ka 6?) aasta jälle suusakdel. Õnnetuseks olid minu vanad armsad 'puulauad' kõige liha teed läinud, nii et pidin leppima plastikutega. Teate küll, sellest ajast, kui need veel 'kuum sõna' olid ja proffid rääkisid targalt kuidas sinise 'tallaga' suusad on ikka hoopis kehvema kvaliteediga, kui musta 'tallaga'. Võibolla oli neil isegi õigus, sest tänapäeval küll enam siniseid plastikuid ei müüda, kõik on hallid.

Õnneks paistab kõigi asjadega olevat nii, et kui juba kord selgeks saad, ega siis enam ära ei unusta ka. Nii nagu jalgrattasõit, ei unune ka suusatamine. Ma küll proovisin korda paar metsas nähtud 'algaja stiili' aga minu meelest väga palju jõudu, aega ja tasakaalu nõudev tegevus. St nii sõita, et käed on laiali ja siis ürtad kuidagi keppidele toetuspunkti leida tõukamiseks. ;)

Aga papid vaatasid metsa all seliste imestunud nägudega, et .... Nagu mõeldes, et küll SEE 70-ne on ikka hästi säilinud näolapiga;)

Aga lõbus oli. Ainult kepid peab uued ja 'moodsad' hankima: on teised nii vanad, kulunud ja pealegi liiga pikad kah. Et noh imelik ja evbamugav nendega nühkida.

Ahaa. Parim oli see, et mul õnnestus korra Mustamäe metsa ära eksida. Paanikast päästis ainult kindel teadmine, et sinan lihtsalt ei ole võimalik ära eksida. Nagu näha, ei olnudki!

Kommentaare ei ole: