teisipäev, 11. jaanuar 2005

Torm

Mnjahh. Kui muidu on mul üks tänuväärne ärataja kodus, kes tööpäevadel põõnaks lõunani ja vabadel päevadel ajab mind kell pool seitse üles siis sel pühapäeval ..... Ärkasime alles kell üheksa!! Nautisime tuule vingumist ja vihmakrabinat akna taga ja kuulasime uudiseid nagu mingit ilmaimet. Et vesi igal pool ja ärge te välja minge jnejne.
Päevapeale hakkas asi juba naljakaks minema, sest muust enam ei räägitudki, kui 'võimalikust orkaanist' ning sekka interviu selle kohta, "kuidas ikkagi see zhürii kokku kutsumine tehniliselt toimus". Aga toimus ta nii, et kõik zhüriiliikmed löödi kell seitse hommikul mõnusast soojast voodist välja ning viidi välja ilmaga tutvuma. Mille peale need ühehäälselt leidsid, et jätame võistluse ära ja magame edasi!!
No igatahes kui see sprindivõistlus oleks toimunud, poleks eesti raadio reporteritel pooltki nii lõbus olnud ja nii palju tööd, kui nüüd. Ja inimestel oleks kah igavam olnud, eriti Tallinnas. Kus mõned olevat käinud kõrtsus tormi otamas ja siis pettunultõhtul koju tagasi loivanud ;)

Kommentaare ei ole: