esmaspäev, 29. november 2004

Remont kui loodusõnnetus

Millest selline võrdlus?? No loodusõnnetus toob sama palju kahju, kui remontki. St. selelle,m ida ei ole vaja muuta. Võibolla,e t remont purustab isegi rohkem. Või no vähemalt ajab remondi(meeste) poolt tehtav kahju rohkem närvi - inimene võiks ju olla õppimisvõimeline ja kui ei ole, siis vähemalt öelda, et 'sry, aga ma SEDA tööd küll ei oska teha' a kus sa sellega!!

Niisiis, 'kui püüaks kõike kirjeldada, see laul ei saakski otsa' nagu ütleb laulusalm. A katsuks pisikesegi ülevaate sest kahjust anda ikka, eks!

1. Torumehed lõikasid läbi magistraaltoru, sest nad arvasid et see läheb otse kööki, põranda alt.
2. Torumehed panid kuuma vee toru kööki jooksma nii, et veemõõtjat vahel ei olegi!!
3. Maaler-koristajad (paremat ametinimetust ma ei oska välja mõelda - see kajastab kõige paremini nede tehtavat tööd), niisiis - maaler-koristajad kangutasid seinale kinnitatud telefoni koos tüüblitega seinalt alla.
4. Maaler-koristajad värvisid puidust uksi lae-latkesiga!
5. Maaler-koristajad keeldusid uksi peale seda ja enne õige värviga katmist üle lihvimast - polevat vaja!
6. Maaler-koristajad panid uusi lukusüdamikke ustele nii, et kõik tuli pärast ise üle teha ja kruvid kaotasid nad ka ära - lihtsalt pühkisid kokku kõik mis põrandal vedeles ja viskasid ära.
7. Maaler-koristajad viskasid ära ühe värskeltostetud lukusüdame ja siis kriiskasid, et seda polevat komplektis olnudki!!
8. Mingil müstilisel põhjusel lõikasid maaler-koristajad ühe telefonikaabli läbi. Seda neil parandada ei lastud, sest see oleks üüratut kahju põhjustanud nii korterile kui ka meie endi närvidele.

Ühesõnaga - kõik ei jõua meenutada praegu ja kui ka jõuaks, ei jõuaks keegi seda siin läbi lugeda enam. Nii masendav tunne peal juba. Aga see-eest on neil brigaadis olev elektrik intelligent - vblla, et ta on kogunisti TPIs automaatikat vms. õppinud (tõsi küll, eeldusel, et ta pole seda kooli iial lõpetanud). Isa kommentaar tema tegevuse kohta - "Näe, täitsa õppimisvõimeline inimene! Ei läinud täit poolt tundigi, kui juba mõtles välja, et kuidas telefonikaablit uuetüübilise telefonipistikupesaga ühendada!"

Mööblipaigaldaja oli tasemel. 1,5 päeva ja mööbel seinas, nagu vaja. Ja mis kõige kummalisem - kui oli õhtul lubanud,e t tuleb kella 9-ks kohale hommikul, oli 5 enne 9-t kohal nagu kõpsti!

Kommentaare ei ole: