neljapäev, 12. august 2004

Teel tagasi Tallinna .....

Et siis teel ja kuidas veel! Bussijuhtidest on t6eliselt kahju. Nii kui rahavas bussi valgub, aetakse see (buss siis) silmini igasugu prygi t2is. Miskip2rast tundub, et meie buss on see k6ige hullem. V6i see t6esti ainult tundub nii.

6htul laekusime mingine pool 10 Krakovisse ja jahtisime siis nagu ogarad m88da linna mingit s88gikohta taga, kuni .... Leidsime selle l2heduses oleva ainsama koha t2pselt 88bimiskoha vastast, kus oli mingine 6lleputka + sai ka sooja s88ki. Pitsa oli vastik nagu sellistele kohtadele kohane, aga vot see "kolbasa a grilowa" oli megahea. Seda s88ks v6i veelgi :)

6htu oli tavatult jahe ("Ega see sul siine enam mingi Budapest ole!!" ei suutnud Anti mu kurtmist t2helepanuta j2tta, sest dressipluusi ma ju j2tsin bussi, et mis tast ikka vedada :p) ja 88 oli seevastu tavatult palav, nii et magada oli peaaegu v6imatu. Ja noh, hommikul oli selline tunne, nagu oleks 6htul kasti 6lut 2ra joonud ja siis poolteist tundi pargipingil tukkunud enne t88leminekut. Aga vaat, peale seda, kui "Roosa Elevandi" yles leidsime ja korralik praad ja kohv ja mahl hingealla said, l2ks elu juba tunduvbalt paremaks. Et siis - kui olete Krakovis, s88ge "Roosas Elevandis". S88k on t6eliselt hea (eriti n2ljasele!) ja hinnad ei tapa, isegi mitte k2rbest (kuigi seal yks jube tyytu tiirutab ringi ja yritab s88mise ajal varbaid kudistada...). Et siis oleks teinekord teada. See on trammitee 22res, ja keeratqa tuleb VASAKULE mitte paremale . ;-H

Yhes6naga - start on arvatavasti kella 1-ajal ja homme enne keskp2eva Tallinna ei j6ua kohe kindlasti mitte. Et edu aj 6nne ja t88d teile. Ja palju p2ikest :-)

Kommentaare ei ole: