neljapäev, 15. juuli 2004

Brüsselist tagasi!

Taevas on sinisem. Muru on rohkem mõnusa noore karjamaa mõõtu. Ja õhk ..... Mmmmmm..... Õhus on kerget merelist aroomi, õitsva ristiku meelõhna ja männikohinat. Ja tuul on pehmem ja meeldivam. Majad on madalad ja kandilised ja hallid. Et ühesõnaga - ma saan aru küll miks haiglaselt steriilsetest (või steriilselt haiglastest) ühiskondadest tulnud sellesse maasse siin armuvad kohe esimesest pilgust. ;o)

Lennata oli vahva. Muidui õhkutõusmisel oli esimene mõte, et tahaks eesiaknast välja vaadata, et kuidas see kõik TEGELIKULT käib, aga ei olnd seekord võimalik. Läbi pilvede rühkides sain aru küll, et pilved on tõesti kõigest veeaur. Ja pilvede kohal lennates ei saanud tihtipeale aru, et kas paistavad pilvelinnad või pärislinnad.

Brüssel ise oli tohutu. Peale selle veel ülerahvastatud, ilus, kõrge ja muidugi kallis. Hotellituba oli tõsiselt tasemel (pea 300 eirot päev, nii et miks ta ei pidanudki olema!) ja seminar ise oli suhteliselt mage. Et nagu mu ülemus ütles - saime seda kindlust, et me teeme just nimelt seda mida peabki tegema ja mida kogu ülejäänud Euroopa Ühendus teeb. St. et uut ei saanud suurt midagi teada :-H

Molluskid e. merekarbid olid imehead aga mõnel olid krabipojad kõhus ja need krõmpsusid vastikult. Mulle üldiselt selline portselanikrigin ei meeldi hambaall. Jäätis (nii paljukui ma seda proovisin) oli superhea. Mis ei tähenda et ma nüüd eesti jäätise söömise maha jätaks;o)

Ühesõnaga - muljeid on enam kui küll. Omaette elamus oli see, et siit startides rääkis kogu meeskond vapralt inglise keeles. Mine tea, võibolla oligi 'muukeelne' meeskond pardal. Tagasitulles oli nii mõnus, et sinuga eesti keeles kah suheldakse.

Kommentaare ei ole: